Over het Bouwgenootschap

In Nederland realiseren, beheren en onderhouden we een prachtige gebouwde omgeving en infrastructuur. Dit vereist veel technische kennis. Maar ook samenwerking: het blijft immers mensenwerk. Het Bouwgenootschap gelooft dat betere samenwerking in de bouw & infra nodig én mogelijk is.
 

Het Bouwgenootschap streeft naar:

  • Gezonde en duurzame verhoudingen tussen organisaties
  • Professionele en prettige samenwerking tussen personen
  • Een bouw- & infrasector waar iedereen trots op is

Community

Het Bouwgenootschap is een community van professionals die de samenwerking in de bouw & infra willen verbeteren. Onze community bestaat uit een grote groep volgers die graag op de hoogte blijft van de ontwikkelingen op dit gebied. En uit leden en partners die deze ontwikkelingen aanjagen en hun kennis daarover graag delen met de rest van de community.

 

Kennisplatform

Wij bedienen onze community met nieuws en kennis via een uitgekiende mediamix, bestaande uit social media, nieuwsbrieven, website, magazine en Trendboek. Wij zorgen voor live ontmoetingen op grote en kleine bijeenkomsten. En met onze leden en partners cocreëren wij leerproducten, die wij via onze Leerfabriek aanbieden aan de markt.

 

Beweging

Met onze community en het kennisplatform willen we een beweging op gang brengen. Een beweging die zorgt dat ketenpartners elkaar beter leren kennen, begrijpen en waarderen. Dat is de basis voor vertrouwen en betere samenwerking. En daarmee kunnen we faalkosten, vertraging en geschillen terugdringen en de innovatie, de productiviteitsgroei en het werkplezier verhogen.

 

Meer weten over ons doel, de thema’s en hoe je mee kunt doen? Lees dan onze brochure.

Heb je een tip voor de redactie? Neem dan contact op met Ysbrand Visser via ysbrand@bouwgenootschap.nl

Deel deze pagina

Magazine