Organisatielid

Wil je met meer collega’s profiteren van het Bouwgenootschap? En nog meer content delen, zichtbaar zijn en extra promotie maken voor uw eigen dienstverlening? Kies dan voor het organisatie lidmaatschap.
 

Je kunt dan ook redactionele artikelen aanleveren (voor website en magazine), je krijgt een interview in het jaarlijkse Trendboek, je kunt je bedrijfsprofiel tonen, een advertorial plaatsen in een nieuwsbrief en je krijgt korting op diverse sponsor- en advertentiemogelijkheden. Al je collega’s kunnen zonder extra kosten 2x per jaar deelnemen aan een pop-up sessies van het Bouwgenootschap. Ook krijgen zij korting op andere, betaalde events en de eigen leerproducten van het Bouwgenootschap en kunnen zij het logo ‘Lid van het Bouwgenootschap’ gebruiken in hun eigen communicatie.

Voor € 1995,00 per jaar ben je organisatie lid en kun je met meer collega's profiteren van de diensten van het Bouwgenootschap.

 

Wil je graag meer informatie ontvangen over het Organisatie lidmaatschap? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

 

Aanmelden kan natuurlijk ook! Klik dan hier.

 

Deel deze pagina

Magazine