Nico van den Wollenberg

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Nico van de Wollenberg. Ik ben actief als interim manager ten aanzien van projectbeheersing. Verder geef ik advies en coach ik mensen in verbetertrajecten.

Ik draag graag bij aan een betere samenwerking in de bouw en infra door projectteams te helpen met het verbeteren van projectbeheersing. Bekijk dit onderwerp eens vanuit de perspectieven producten (WAT), processen/methodieken (HOE) en 3) organisatie (bemensing/samenwerking/taakverdeling) (WIE). Vooral het perspectief organisatie maak ik graag met de teams expliciet. Tevens kijken we naar wat echt nodig/belangrijk is en wat achterwege gelaten kan worden: focus vanuit de Lean-gedachte.

 

De individuen/specialisten in een team laat ik samenwerken naar een gezamenlijk doel, waarbij ieders bijdrage aan de beheersing kristal helder wordt. Naast het richten op samenwerking intern focus ik ook graag op samenwerking tussen contractpartners. Opdrachtgever is namelijk sterk afhankelijk van de beheersing van het project door opdrachtnemer en opdrachtnemer is weer afhankelijk van opdrachtgever bij het tijdig verkrijgen van prestatieverklaringen (betaling/cashflow). 

 

Nico van den Wollenberg
nico@coberg.nl
Tel.: 06 54233494
LinkedIN

Deel deze pagina

Magazine