Aangenaam kennis te maken! Ik ben Joep van der Meer. Ik ben actief als zelfstandig docent onder de naam van der Meer Kosten&Kennis. Daarnaast ben ik werkzaam bij Rijkswaterstaat als Senior Kostenadviseur. Mijn expertise betreft de bouwkosten van grote infrastructuur-projecten, ook in relatie tot het risicoprofiel.

Mijn manier om bij te dragen aan een betere samenwerking in de bouw&infra is ervoor te zorgen dat er helder en inzichtelijk wordt gecommuniceerd over de kosten.Dat de belangen niet altijd hetzelfde zijn, is niet erg en onderdeel van het proces. Zolang je daar eerlijk over bent en elkaar daarin respecteert geeft dat alleen maar positieve energie. En maak het vooral niet te ingewikkeld.


De mechanismes die aan het werk zijn als je een timmerman een dakkapel laat aanleggen, zijn niet wezenlijk anders dan die bij de aanleg van een veertig kilometer lange boortunnel. Tijdens mijn cursussen en trainingen probeer ik de zaken altijd terug te brengen tot de essentie, dat maakt de stof begrijpelijk en meteen toepasbaar.

 

Joep van der Meer
jvdm@kostenenkennis.nl
Tel.:06 37341840
LinkedIN

 

Deel deze pagina

Magazine