Training Integraal Projectmanagement (IPM)

IPM is binnen de bouw en infrasector een breed geaccepteerd model voor projectmanagement. Steeds meer opdrachtgevers gebruiken IPM om eenduidiger en effectiever samen te werken. Binnen de eigen projectorganisatie maar ook in relatie tot de markt en de omgeving. Wil je leren wat IPM precies inhoudt, wil/ga je ermee werken of krijg je ermee te maken? Dan is deze training de perfecte voorbereiding.
 

Doelgroep
De training is primair gericht op opdrachtgevers in de bouw en infra die willen gaan werken met het IPM model waarbij ook de interactie met de opdrachtnemer uitgebreid aan bod komt. De training is bedoeld voor professionals die -op operationeel niveau- bij de uitvoering van projecten rollen krijgen op het gebied van projectmanagement, projectbeheersing, omgevingsmanagement, technisch management en contractmanagement.


Download hier onze brochure en lees meer over deze training en het programma.


Datum en locatie:

De training IPM duurt 1 dag (start om 9.00 uur en duurt tot 16.30 uur). 
Dinsdag 6 november 2018
Locatie: Locatie: La Vie Meeting Center


La Vie Utrecht is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer en bevindt zich op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station. Kijk hier voor bereikbaarheid per auto en parkeren.

 

Kosten en inschrijven

Jouw investering voor deze interactieve training bedraagt € 525,00 euro exclusief btw. Deze prijs is all-in (catering, waaronder lunch, en toegang tot de lesmaterialen).


Leden en partners van het Bouwgenootschap kunnen met korting deelnemen aan de training:

  • Persoonlijk lid: 10% korting
  • Organisatie lid: 20% korting
  • Partner: 30% korting 

 

IK SCHRIJF ME IN VOOR DE TRAINING INTEGRAAL PROJECTMANAGEMENT

Deel deze pagina

Magazine