Nieuws

RISNET Challenge: finalisten bekend!

Hoe ziet risicomanagement in de bouw- en vastgoedsector er idealiter uit over 10 jaar? Die vraag staat centraal in de RISNET Challenge: Risicomanagement 3.0. De drie finalisten van die Challenge zijn bekend!

Maar liefst tien partijen zonden een pitch in met hun visie op het risicomanagement van de toekomst. De jury bestond uit drie personen: Arnold van Kampen (gemeente Rotterdam), Jack Kruf (PRIMO) en Godfried van Geest (BAM). Zij beoordeelden de pitches op vier criteria: relatie met de sector, toegevoegde waarde, haalbaarheid en originaliteit. 


De volgende drie pitchers gaan door naar de finale op 29 november:

Twynstra Gudde: bekijk de video

Gemeente Rotterdam: bekijk de video

VolkerWessels: bekijk de video


Wilt u deze finale in Rotterdam bijwonen en mede bepalen wie de winnaar van de Challenge wordt? En tevens inspirerende talks bijwonen van Marc van Leeuwen (Directeur Projectmanagement & Engineering Stadsontwikkeling, Gemeente Rotterdam), Martin Jonker (Concerncontroller gemeente Haarlem) en Godfried van Geest (Afdelingshoofd RAMS / Risk / SE / GIS, BAM Infraconsult B.V.? Schrijf u dan in om die finale bij te wonen (kost slechts € 25,00 ex btw).

 

Wilt u nu écht een beeld krijgen van wat er allemaal speelt op het gebied van risicomanagement in de bouw & infra? En wat diverse experts en ervaringsdeskundigen zeggen en vinden over risicomanagement?


Bekijk dan hier ook de overige pitches:

Tauw: bekijk de video

Organizing Spirit: bekijk de video

Antea Group: bekijk de video

Cratos: bekijk de video

ProRail: bekijk de video

RISKID: bekijk de video

Junolink: bekijk de video

Deel dit artikel