Agenda

Cursus Starten met Bouwteam

Het Bouwteam wint aan populariteit. Het is een contractvorm die beoogt het beste uit alle partijen te halen. De cursus Starten met een Bouwteam helpt jou met het voorbereiden, aanbesteden en succesvol inzetten van een Bouwteam voor jouw project. Maar wanneer is deze contractvorm geschikt? En hoe ziet zo’n contract er precies uit? En waar moet je allemaal aan denken als je gaat werken in een Bouwteam? Dat leer tijdens deze trainingsdag.

Na de succesvolle editie in februari keert de cursus ‘Starten met bouwteam’ terug in juni 2019. Het bouwteam als contractvorm probeert het beste uit alle partijen aan tafel te halen en wint daarom aan populariteit. Overweeg jij ook het bouwteam in te zetten? Dan is de cursus ‘Starten met bouwteam’, op 20 juni in Utrecht, precies iets voor jou. 

Specifieke vragen die daarbij aan bod komen:

  • Maar wanneer is deze contractvorm geschikt? 
  • Hoe ziet zo’n contract er precies uit?
  • Waar moet je allemaal aan denken als je gaat werken in een bouwteam?
 
 

De cursus ‘Starten met bouwteam’ helpt jou met het voorbereiden, aanbesteden en succesvol inzetten van een bouwteam voor jouw project.

Doelgroep Cursus Starten met Bouwteam

De training Cursus Starten met Bouwteam is in eerste instantie bedoeld voor opdrachtgevers en hun adviseurs die willen gaan werken met bouwteams. Aannemers zijn zeker ook welkom, zodat ze de materie kunnen vertalen naar de praktijk voor hen.

De cursus is bedoeld voor professionals die - op operationeel niveau - verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden, aanbesteden en uitvoeren van projecten. Denk bijvoorbeeld aan projectmanagers, contractmanagers en overige IPM kernteamrollen, inkoopadviseurs en projectondersteuners. Na afloop van de cursus ‘Starten met bouwteam’ weet je:

  • Waarom je zou kiezen voor een bouwteam.
  • Hoe je een bouwteam moet aanbesteden.
  • Welke rollen in een bouwteam moeten worden ingevuld.
  • Welke stappen je moet zetten om van een contract tot uitvoering te komen met een bouwteam.

Ontdek meteen alle praktische details op deze pagina: Werken met bouwteam

 

Deel dit artikel