Agenda

Nieuw: Workshop Succesvolle PSU

Steeds vaker wordt bij de start van een project een Project Start Up (PSU) georganiseerd. Soms is dat echt helemaal aan het begin van een project, maar meestal markeert een PSU de start van de uitvoeringsfase. En de start van de samenwerking tussen meerdere partijen, meestal de opdrachtgever en -nemer.

Deze partijen hebben zich dus afzonderlijk van elkaar al voorbereid op het project. Een PSU wordt dan vaak gebruikt om elkaar beter te leren kennen, drijfveren en doelstellingen met elkaar te delen en om samen vooruit te kijken naar het project.


Wil jij leren wat ervoor nodig is om een goede PSU te organiseren? Of wat een PSU kan opleveren? Volg dan de Workshop Succesvolle PSU bij het Bouwgenootschap!


De deelnemers krijgen een beter inzicht in wat een PSU kan opleveren en leren het belang zien van een PSU voor hun eigen project.

Cécile Claessen en Gulian van Maanen zijn de docenten voor deze workshop. Beiden zijn bestuurslid en oprichter van Cohezy, platform voor projectcoaching. Cohezy heeft als doel om het vak projectcoaching in de Bouw & Infra verder te ontwikkelen.

Verbinden, beweging op gang brengen, aan de orde stellen “wat er speelt”, samen oplossingen zoeken en resultaten bereiken. Dat is wat Cécile al meer dan 20 jaar doet in de rollen van adviseur, facilitator en projectcoach vanuit haar bedrijf ABLE. Gulian heeft eveneens jarenlange ervaring in het opstarten van complexe projecten en programma’s. Het lukt hem om partijen met zeer uiteenlopende belangen samen te laten werken. Gulian is verbonden aan Jo Bos & Co.


De cursus op 14 maart (en 10 september 2019) in het Van der Valk Hotel in Utrecht start, met maximaal 16 deelnemers, om 9.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

 

 

Ga voor meer informatie naar de Leerfabriek.

 

Deel dit artikel